Aansluiten bij de Lommel SK Jeugdopleiding

Onze eerste ploeg komt uit in de 1B - Proximus League wat met zich meebrengt dat de jeugdopleiding eveneens op nationaal niveau acteert.  Als club dragen wij een sociaal-pedagogische verantwoordelijkheid en mogen jongens en meisjes uit Lommel zich bij ons aansluiten vandaar dat iedere jeugdspeler uit Lommel zich bij de club kan aansluiten.

Onze brede jeugdopleiding met meer dan 600 aangesloten spelers is op verschillende niveau's actief van nationaal, regionaal en gewestelijk.

Hoe gaat dit in zijn werk ?

De jeugdspelers die uitkomen in de nationale reeksen bestaan uit spelers die zorgvuldig geselecteerd werden door ofwel ons scoutingsapparaat ofwel doorgestroomd zijn vanuit de provinciale reeksen.  Spontaan aansluiten voor de nationale reeksen kan bij Lommel SK niet.

Wens je je vrij aan te sluiten bij onze club dan kan dat tot en met de U10 reeksen (10 jaar en jonger).

Denk je dat je in aanmerking komt voor de Elite reeksen?

Sluit je zoon aan bij de locale club van jullie voorkeur of bij één van onze samenwerking clubs. Als hij daar een meerwaarde is, valt hij zeker op, ook bij onze scouts en nemen we zelf contact.

Kunnen wij ons niet eens vergissen?

Dit kan zeer zeker. Daarom ook blijven we een open geest houden en proberen steeds -binnen de grenzen van het haalbare- gevolg te geven aan "tips" zelfs al lijken die op het eerste zicht niet zo evident.