• ahjo79

Mooie Lommelse statistieken!


De eerste ploegen die in actie schoten waren onze U7G en U11WS. Beide ploegen speelden een stadsderby tegen onze buren uit Lutlommel. Beide wedstrijden vonden plaats in een sportieve sfeer waarbij beide ploegen het beste van zichzelf gaven en dit werd verder gekruid met veel leuke doelpunten!

Iets later trapten onze U11N en U12N hun wedstrijd af tegen ASV Geel. In deze Kempische derby lieten onze jongens hun technisch meesterschap zien en met knappe combinaties en doelpunten wisten ze de vele toeschouwers te plezieren. En doelpunten maken dat deden ook onze jongens van de U13N en U14N in Geel. De spelers van trainer Jurgen en Bert lieten hun tegenstander alle hoeken van het veld zien en dat leverde twee fraaie en ruime overwinningen op.

En op deze zaterdagvoormiddag verzamelden nog meer ploegen op de Leunen voor hun wedstrijd. De wedstrijden tussen de U9N en hun leeftijdsgenoten van Geel gingen mooi op en af en langs beide kanten werd er vlot gecombineerd en gescoord. Onze U10N toonden zich dan weer een maatje te groot en wisten beide met een ruime overwinning terug naar Lommel te keren.

Voor onze jongens van de U10P stond er een thuiswedstrijd tegen Helson op het programma. En de spelers van trainer Jean-Pierre waren weer in een begenadigde dag. Zij dulden geen tegenstand en rond het veld was het goed tellen om de stand bij te kunnen houden. De U13G speelden een soortgelijke wedstrijd op het veld van Turkse FC. Ze kregen geen doelpunt tegen en wisten er zelf maar liefst 17 te scoren. Een knappe prestatie jongens!

Voor onze oudere leeftijden van de basisopleiding stond FCV Dender op het programma. De vier ontmoetingen samen leverden maar liefst 34 doelpunten op waarvan 28 voor onze jongens. De U15N van trainer Bart belegerden vanaf minuut één het Denderse doel en stuurden hun tegenstander met een 13-1 nederlaag terug de bus op... Indrukwekkend! Voor de tweede week op rij werd er op ons kunstgras spektakel geboden. Dender leverde meer dan prima weerwerk voor onze U16N maar uiteindelijk bleven de drie punten nipt in Lommel met spectaculaire 5-4 cijfers!

Onze jongens van de U17N en U19N wisten dus wat te doen in Dender. Mee gaan in de flow en vol voor de overwinning spelen. En dat hebben ze ook gedaan. Beide ploegen wisten vijfmaal te scoren, enkel de jongens van trainer Ronald moesten één tegendoelpunt incasseren.

Het gezegde blinken van trots was zaterdag van toepassing voor trainer Dirk. Zijn jongens van de U13P serveerden een knappe collectieve prestatie tegen Maasland NO. Tegen deze sterke tegenstander gingen onze spelers tot het uiterste en dat leverde een deugddoende 4-3 zege op.

Ook op zondagvoormiddag was het druk op onze jeugdvelden. Onze U8N kregen onze Limburgse buren uit Genk op het bezoek. Op beide velden zagen we naast heel wat kwaliteit vooral ook veel voetbalplezier. Alle spelers gingen er vol voor en elk doelpunt werd volop gevierd! Op hetzelfde kunstgrasveld speelden onze U11G groen van trainer Tom een stevige pot voetbal tegen Eksel. Onze jongens verweerden zich sterk, maar Eksel was toch een tikkeltje sterker.

Ook op zondag zakte er een ploeg af van Maasland NO. Deze keer was het voor een wedstrijd tegen onze U15P. Tegen deze stevige tegenstander (waarbij een sterke voetbalster!) wisten onze jongens een 1-3 achterstand nog om te buigen in een verdiend 3-3 gelijkspel.

Volgende week staat er met Virton een verre verplaatsing op het programma voor onze U11E en U12E. Verder ontvangen we in Lommel zelf datzelfde Virton, Seraing, Hamont 99, Torpedo Hasselt, SV Breugel, Park Houthalen. Zak dus zeker eens af naar onze mooie jeugdvelden voor een portie voetbal!

Veel voetbalplezier!


129 keer bekeken

Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

ontworpen door

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

jeugdzaken@lommelsk.be