Herdenking jeugdtrainer Jeffrey Klumpkens

Lommel SK kreeg afgelopen weekend een klap te verwerken. Onze jeugdtrainer Jeffrey Klumpkens, opleider van onze Provinciale U10 en U9 en assistent-opleider binnen onze nationale jeugdopleiding, is plotseling overleden.Jeffrey maakte vanaf 2018 deel uit van de jeugdopleiding van Lommel SK. Hij was een voorbeeldig opleider met een groen-wit hart en leefde voor het voetbal en zijn spelers.


Onze club organiseerde woensdagavond een troostmoment voor alle rechtstreeks betrokken spelers en hun ouders. We namen de tijd om dit verlies samen te plaatsen en te verwerken, voor zij die hierop wensten in te gaan. Tevens wordt er een rouwregister neergelegd op het jeugdsecretariaat, waar er een afscheidsboodschap voor Jeffrey kan worden achtergelaten.Onze jeugdploegen zullen aankomend weekend hun wedstrijden aanvatten met een minuut stilte. Voor de thuiswedstrijd van het eerste elftal van Lommel SK op 27 februari 2022 tegen RE Mouscron worden alle jeugdspelers en hun ouders uitgenodigd om Jeffrey samen een laatste keer te eren. De rechtstreeks betrokken spelers van onze U10 en U9, zullen een erehaag vormen waarna de familie van Jeffrey een gepersonaliseerd shirt in ontvangst zal nemen. Na een waardige minuut stilte, trappen we vervolgens af voor de wedstrijd tegen RE Mouscron.


Lommel SK zal ook de jeugdploegjes en de betrokken ouders van Lommel U. Women Soccer uitnodigen om samen met ons afscheid te nemen. Jeffrey was tot voor kort ook actief binnen de jeugdwerking van het Lommelse vrouwenteam. Het is voor het eerst sinds 2003 dat een actieve trainer binnen onze werking het leven laat.


Wij wensen Jeffrey’s laatste wensen te respecteren en hopen hem samen met jullie waardig te herdenken.

#greenspirit


ANNOUNCEMENT EXTERNAL MESSAGING JEFFREY KLUMPKENS
.pdf
Download PDF • 155KB

1.867 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven