Mooie prestaties op de Helse Hades Cup met U11 als uitschieter


RC Hades organiseerde op maandag 31 oktober, woensdag 2 en donderdag 3 november haar jaarlijkse herfsttornooi voor de categorieën U8-U9-U10 en U11.

Met STVV, OH Leuven, KRC Genk, Westerlo, KV Mechelen, Dessel Sport en Lommel United uit de Jupiler Pro League tekende opnieuw een sterk deelnemersveld present voor het tornooi aangevuld met andere top jeugdopleidingen als Bocholt VV, Sporting Hasselt, KVK Tienen, Thes Sport, KESK Leopoldsburg, KVK Wellen, KFC Heur-Tongeren, Ol.Landen en RC Hades.

Al onze teams leverde een mooie prestatie, onze U11 brachten zelfs de Helse Hades Cup mee naar huis na een mooie finale tegen KVC Westerlo die beslist werd na strafschoppen in het voordeel van Lommel United. Een geweldige prestatie! Proficiat jongens!!!

#superlommel #opleidenloont
Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be