De eerste wedstrijden in 2017!


Dit weekend zijn op onze jeugdvelden de eerste competitiewedstrijden voor onze regionale ploegen in 2017 kunnen doorgaan.

Zaterdag konden we zeker in de voormiddag spreken van een lekker voetbalweertje. Het inspireerde onze jongste ploegen dan ook om leuke combinaties en mooie doelpunten op de mat te toveren! In de namiddag kregen onze U21P het bezoek van VKM Sint-Truiden. De jongens van trainer Bart Czapka hebben de feestdagen goed verteerd en hebben hun eerste driepunter van 2017 meteen op zak gestoken.

Een dag later vonden ook de jongens van de U17P dat ze niet achter konden blijven en ook zij hielden de drie punten in Lommel! De wedstrijd van onze U15P kon na de winterse neerslag van de nacht ervoor helaas niet doorgaan.

De meeste van onze regionale ploegen hebben hun start van het nieuwe jaar dus alvast niet gemist. Hopelijk kunnen nu ook de andere ploegen het komende weekend aan de slag in de competitie!

Mogen wij via deze weg ook even een oproep doen!? Graag krijgen wij heel wat leuke foto's van al onze ploegen die we via onze kanalen dan kunnen verspreiden. Je mag deze foto's mailen naar bert.aerts@hotmail.com.


Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be