Heerlijk voetballen in de kou!


Het was behoorlijk koud het afgelopen weekend maar dat lieten onze jeugdspelers zich niet aan hun hart komen. Voor onze regionale ploegen stonden er ontmoetingen op het programma met onder meer Kadijk, Esperanza Pelt, Grote Heide, Kaulille, OH Leuven... Jongens van onze startopleiding kregen KV Mechelen als tegenstrever voorgeschoteld. Onze spelers van van de basis- en eindopleiding keken dan weer Moeskroen in de ogen.

En het mag gezegd er viel weer heel wat te beleven. Zaterdag om 9u30 gaven onze U6G en U7G als eerste het startschot met wedstrijden tegen Sparta Lille en Kaulille. Goed ingeduffeld zagen de vele kijklustigen hoe de wedstrijdjes goed op en af gingen. En elk doelpunt leverde de nodige fun op! De U10P van trainer Alain en U13P van interim-trainer Ludo (waarvoor een dikke merci!) troffen met Helson een sterke tegenstander. En de spelers gingen door een vuur voor Ludo en boekten een knappe overwinning! Diezelfde namiddag gingen onze U21P door op hun elan van vorige week en graaiden de drie punten mee op het veld van Genk VV.

Onze U17P waren vrij van competitie dit weekend maar kregen in de plaats hiervan het bezoek van hun leeftijdsgenoten van OH Leuven. De jongens van trainer "JP" wisten deze leuke oefenpot winnend af te sluiten.

De ontmoetingen tussen Lommel United en KV Mechelen leverden evenwichtige wedstrijden op die in goede omstandigheden konden gespeeld worden. Het spelplezier droop ervan af! De andere jongens van de Elite-opleiding troffen met Moeskroen een sterke tegenstander. Er volgden attractieve wedstrijden met heel wat doelpunten!

Deze week zal het nog behoorlijk kou zijn. Blijf onze website dus zeker opvolgen i.v.m. de verdeling van de trainingen.

Veel voetbalplezier!!!


Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be