Druk maar fijn weekend op onze jeugdvelden!


Met maar liefst 17 thuiswedstrijden werd het een heel drukke zaterdag op onze club. Op bezoek kwamen Thes Sport, Bocholt, Koersel, Charleroi, Cercle Brugge... Van vele onder hen kregen we trouwens complimenten over onze accommodatie. Iets waar we zelf ook heel fier over zijn!

Onze U11E en U12E namen het op tegen Charleroi. En de wedstrijden golfden heerlijk over en weer. Heel wat kansen werden nog gemist, maar de nodige doelpunten volgden alsnog. Complimenten waren er voor zowel onze eigen ploegen als de tegenstander.

Op hetzelfde ogenblik leverden onze meisjes van WS U10 een leuke partij af tegen de jongens uit Kaulille. Op veld 3 kon er genoten worden van de voetbalkunsten van onze U8P tegen Koersel en U9P tegen Bocholt.

In de namiddag kregen onze U15E en U16E Cercle Brugge over de vloer. Beide wedstrijden verliepen heel evenwichtig. Onze U15E wist een punt thuis te houden, terwijl U16E nipt de duimen moest leggen. Voor onze U17P stond er een Lommelse derby tegen Lutlommel op het programma. Een wedstrijd die gespeeld werd op het scherp van de snee, maar geen van beide ploegen wist tot scoren te komen. De U21P misten naast hun trainer Czapka ook enkele goede kansen en moesten een nipte nederlaag incasseren tegen FC Herderen-Millen.

Ook op deze zaterdag maakten vier van onze ploegen de verre trip naar Brugge. Onze U13E en U14E moesten zelfs bijzonder vroeg uit de veren. Ook in Brugge waren de teams aan elkaar gewaagd. Onze U17E pakte zelfs met een knappe stunt uit door het nummer drie uit de reeks met 1-2 te verslaan!

Onze spelers van het G-voetbal keken reikhalzend uit naar het G-Futsaltornooi georganiseerd door Thes Sport. En de verwachtingen werden volledig ingelost. Leuke acties, doelpunten, plezier op en naast het veld!

Na deze goed gevulde zaterdag volgde een iets rustigere zondag. De U15P onder leiding van trainer Stefan maakten er een doelpuntenfestival van tegen Hamont. Zij schuiven op deze manier door naar de hoogste regionen in het klassement. Op het kleine kunstgrasveld troffen onze U9G met Wijshagen een sportieve tegenstander. Beide teams gingen er vol voor wat de supporters wel wisten te smaken!

Volgende week zien we ploegen verschijnen als Leopoldsburg, Brustem, Hades en jawel ook de ploeg van ene Marc Coucke, KV Oostende. Veel voetbalplezier!!!


Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be