Van Elen tot Oostende...


Volgens de routeplanner liggen ze ongeveer 228 km uit elkaar, Elen en Oostende. Maar beide ploegen waren er alvast twee die we hebben mogen verwelkomen op onze mooie jeugdvelden. Verder begroetten we Herkenrode, Achel, Grote Heide, Hamont, Kadijk...

Het waren onze allerkleinsten die het voetbalweekend mochten aftrappen. De U6G namen het onder leiding van hun enthousiaste coach Nand op tegen Kadijk. Gelieve ons te excuseren maar wij hebben enkel genoten van de vele leuke acties en talrijke doelpunten. Het tellen ervan vonden we echt niet belangrijk! Onze U10WS waren eveneens vroeg uit de veren en troffen met KESK Leopoldsburg een stevige tegenstander. Maar onze dames beten zoals gewoonlijk stevig van zich af wat een leuke pot voetbal opleverde!

Om 10u keken onze spelers van U13E en U14E de jongens van de zee in de ogen. En die van Oostende moeten toch wel verschoten zijn, want ze werden puntenloos terug naar huis gestuurd. Een knappe prestatie van onze beide ploegen!

Onze U10P en U11P leverden beide een leuke prestatie af tegen respectievelijk St. Elen en Brustem VV. Trainers Bart, Marco en Alain kunnen enkel maar fier zijn op de vorderingen die hun jongens maken!

In de namiddag was het de beurt aan onze U17E en U19E om de strijd aan te gaan met KV Oostende. Hier moesten beide ploegen na een verdienstelijke wedstrijd uiteindelijk toch de duimen leggen. Onze U21P namen een ruime kern mee naar Lummen en wisten er een meer dan verdienstelijk gelijkspel weg te kapen.

Nadat op zaterdag onze U10E al STVV had mogen ontvangen, was het op zondag de beurt aan onze U11E en U12E om het op te nemen tegen de Kanaries. En dat deden ze met heel veel bravoure. Leuke combinaties monden uit in knappe doelpunten. Dat de uitslagen ook nog eens erg positief uitvielen is daar een mooie beloning van!

Onze dames van U13WS kregen vandaag met Racing Peer een sterke tegenstander voorgeschoteld. De jongens uit Peer toonden zich een sterke ploeg. Beide ploegen gingen er vol voor en na een leuke partij waren het de bezoekers die de winst naar zich wisten toe te trekken.

Eveneens zondagvoormiddag namen onze U17P het op tegen Hamont. Met twee goeie doelpunten in de tweede helft bleven de drie punten in Lommel. Met een 7/9 zijn onze jongens alvast schitterend gestart aan het tweede deel van de competitie.

Voor volgende week kijken we met veel goesting uit naar wedstrijden tegen Lindelhoeven, Helson, Pelt, Kolonie, Eupen,....

Veel voetbalplezier!!!


Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be