Een weekend vol voetbalplezier!


Voor onze jeugd startte het voetbalweekend al vrijdagavond. Met heel veel trots konden we onze jeugdwerking voorstellen voorafgaand aan de wedstrijd tussen Lommel United en Lierse. Onze jeugdopleiding wordt tot ver buiten onze stad geroemd voor haar sterke werking en we kregen weer heel wat complimenten te horen. Dat doet ons bijzonder veel plezier en het motiveert ons om er ook in de toekomst een flinke lap op te geven! Het inspireerde ook ons eerste elftal want zij hielden de leider in bedwang en hadden zelfs een driepunter verdiend!

En een lap opgeven dat deden onze spelertjes van U7G zaterdagochtend ook meteen. Ze keken met een Sparta Lille een goede tegenstander in de ogen en dat leverde meteen een spektakelrijke wedstrijd op! Ook zaterdag in de voormiddag kwamen de hoofdstedelingen van Union Sint-Gilles op bezoek. Zij werden ontvangen door onze U13 en U14. De jongens van trainer Roy toonden zich mentaal zeer weerbaar door na een late achterstand in de slotseconden nog gelijk te maken. De spelers van U14 kenden geen genade en stuurden hun tegenstander met een 9-1 terug de bus op.

Een ploeg die we er ook nog graag tussen uitpikken zijn onze U10G van trainer Michael Van Thoor. Deze toffe bende zijn aan sterk en vooral bijzonder leuk seizoen bezig. De spelers zijn week in week uit bijzonder gemotiveerd om het beste van zichzelf te geven. Ook het voorbije weekend speelden ze weer een "dikke wedstrijd" op het veld van Leopoldsburg.

Zaterdagnamiddag hielden zowel onze Academy 2 en 3 de drie punten thuis! Onze U13P kregen met Termien een sterke tegenstander voorgeschoteld. En twee sterke teams tegenover elkaar dat levert veel strijd en spanning op! Het veld ernaast was het niet anders want daar stond de Lommelse derby tussen onze U12P en Lutlommel VV op het programma. De spelers van trainer Gokhan leverden opnieuw een topprestatie!

En wat volgde na zo een drukke zaterdag!? Een nog drukkere zondagvoormiddag! Met Lierse kregen de spelertjes van onze startopleiding een gekende tegenstander voor de kiezen. Maar dat onze opleiding sterk werk levert, werd nogmaals bevestigd. De leuke dribbels, dito acties en knappe combinaties... ze waren niet te tellen! Dat belooft voor de toekomst!

Onze jongedames van U13WS kregen het bezoek van Meeuwen. En het mag toch wel hardop gezegd worden... wat zij op de mat brachten was toch wel bijzonder knap! Het enige jammere was dat de knap uitgespeelde aanvallen te weinig doelpunten opleverden... Vooral voor de speelsters vonden we dat jammer, want wij konden hun voetbal echt wel smaken. Blijven doorgaan zo!

En als we onze ogen richten op het volgende voetbalweekend dan zien we dat er opnieuw enkele derby's "ploeg van 't stad" op het menu staan! Altijd iets om naar uit te kijken!

Veel voetbalplezier!!!


Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be