Positieve lijn zet zich verder door!


We vlogen er meteen in... zo kan je het wel stellen. Zaterdagvoormiddag trapten onze jongste voetbaldames het weekend op gang met een wedstrijd tegen Grote Heide. Ze beten flink van zich af en dat leverde een leuke op en neergaande wedstrijd op. De supporters konden het alvast smaken!

Geen competitie voor onze U8E en U9E dit weekend, maar daar werd een mouw aangepast. Onze U8 speelden twee leuke en spannende wedstrijden tegen onze Limburgse zuiderburen van STVV. Voor onze U9 werd het zelfs iets uitgebreider want zij keken niet alleen de jongens uit Sint-Truiden in de ogen, maar ook Roda JC was neergestreken op onze prachtig jeugdcomplex. Het driehoekstornooi werd door iedereen gesmaakt en leverde vele mooie combinaties, heerlijke doelpunten en tal van leermomenten op! In dezelfde leeftijdscategorieën namen onze provinciale ploegen het op tegen KSK Meeuwen. En ook daar zagen we de leuke acties elkaar in hoog tempo opvolgen. De toeschouwers konden hun handen lekker warm klappen.

Op het kunstgrasveld gingen onze jongens van de U12E voor het eerst de uitdaging van een 11v11 wedstrijd aan. Tegenstander was onze andere Limburgse gouwgenoot uit Genk. Eerlijk is eerlijk zij stonden al paar stappen verder maar de leermomenten voor onze jongens zijn onbetaalbaar en niks is leuker om hier mee aan de slag te gaan!

Diezelfde zaterdagvoormiddag zaten de jongens van onze U13E en U14E op de Freethiel in Beveren. En zij kwamen met volle handen terug naar Lommel. Beide ploegen domineerden met fraai voetbal hun tegenstander en dat leverde tweemaal een verdiende winst op! In Lommel zelf creëerden onze U15E voldoende kansen maar helaas werden deze niet omgezet in doelpunten. Onze U16E sprokkelden wel een dik verdiend punt nadat een attractieve wedstrijd een 2-2 uitslag opleverde.

Onze U11G van trainer Raf is aan een sterk seizoen bezig. Zij kregen afgelopen zaterdag met Racing Peer een stevige tegenstander voor de kiezen. Beide ploegen trokken de lijn door en dat leverde een razend spannende pot voetbal op. De 4-4 uitslag mag voor beide ploegen als een overwinning gezien worden. Nog een mooie Limburgse ploeg die we over de vloer kregen waren de U10G uit Kaulille. Onze jongens toonden echter hun kunnen en trokken met enkele prachtige doelpunten het laken naar zich toe. De laatste wedstrijd van de dag was voor U21P. Na een pittig duel tegen Hamont 99 werden de drie punten verdiend in Lommel gehouden.

Op zondag leken onze jongens van U17P en U15P alvast geïnspireerd door de prestatie van onze U21P. De boys van trainer Jean Pierre kregen met Meeuwen de leider op bezoek. En waar een wil is, is een weg... een sterke collectieve prestatie werd beloond met een knappe 3-2 overwinning! En onze U15P die wilden niet onder doen. Na de nederlaag een week eerder in Genk VV namen ze meteen revanche. Ze speelden met een groot hart en één doelpunt volstond om de overwinning over de streep te trekken!

Onze talentjes van U7 waren zondag al vroeg uit de veren. De ploeg van trainer Dieter trok richting Sint-Truiden. Daar troffen ze met de leeftijdsgenoten van STVV de ideale tegenstander voor een leuk potje voetbal! De spelertjes van trainer Jos namen het op ons kunstgrasveldje op tegen Kattenbos Sport. De fonkelende oogjes op de foto's zeggen meer dan voldoende...

Na dit mooi voetbalweekend is het alweer uitkijken naar volgende week. Voor onze spelertjes van de startopleiding heet de tegenstander OH Leuven. Bij onze provinciale en gewestelijke ploegen zien we ploegen als Lutlommel, Kolonie, Maasland NO, Elen op de kalender staan. Voor U13E, U14E en Academy 2 en 3 staan inhaalwedstrijden tegen Kortrijk op het programma. Dit alles op onze eigen jeugdvelden. Kom dus zeker een kijkje nemen! Veel voetbalplezier!!!


Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be