Een mooi Lommels voetbalweekend!


We vlogen er meteen in... Zo kan je het toch wel stellen. Onze U7G openden het weekend met een thuiswedstrijd tegen Breugel. Ondanks het meer dan verdienstelijke verweer van de bezoekers waren onze jongens toch nog een klasse sterker. Met knappe dribbels, leuke passes kwamen ze tot vele kansen en vele doelpunten.

Later in de voormiddag volgden er nog twee leuke wedstrijden. Onze U11P keek met Koersel een stevige tegenstander in de ogen. Altijd goed voor een goeie pot voetbal! Het veld er naast was het voor onze U10P niet anders tegen Torpedo Hasselt. Datzelfde Torpedo Hasselt kwam ook met hun U13P bij ons op bezoek. Onze jongens lieten opnieuw hun voetballende kwaliteiten zien wat zorgde voor een aangename wedstrijd met wisselende kansen en doelpunten.

Ondertussen waren onze U11E en U12E actief in het verre Roeselare. Trainers Joachim, Pieterjan, Wouter en Maarten mochten samen met hun spelen (en ouders) weer vroeg uit de veren om tijdig op de bus plaats te nemen. Op de niet altijd makkelijke bespeelbare velden gingen ze opnieuw voor technisch verzorgd voetbal. Het werden leuke wedstrijden die veel bijval kregen bij de supporters rond het veld.

In de namiddag stond er toch wel een speciale wedstrijd op het programma. Heel Eksel en Hechtel stond op zijn kop voor het burentreffen. Voorafgaand aan deze pittige derby speelden onze G-ploeg een wedstrijd tegen Wijchmaal! Ook hier zagen we veel strijd maar bovenal veel voetbalplezier! Na deze faire wedstrijd volgde er ook een knappe foto met beide teams!

Op zondag was het de beurt aan de mensen van Roeselare om de verre trip richting Lommel te maken. Bij aankomst kregen we vele complimenten over ons mooie jeugdcomplex. Verderop in de voormiddag kregen we daar ook nog complimenten bovenop over onze getoonde voetbal! Zowel onze U8E, U9E en U10E toonden hun technisch meesterschap. We mogen toch wel fier zijn op de stappen die onze jongens blijven zetten!

Onze dames van U13WS namen het op tegen tegen de jongens van Hechtel. Trainer Antoine zag zijn ploeg een sterke wedstrijd spelen. De meisjes vochten voor elke morzel grond en wonnen verdiend met 2-1!

Een paar kilometer verderop stond er voor onze U17P een derby op het programma bij onze vrienden in Lutlommel. Onze jongens toonden hun klasse en beloonden een knappe collectieve prestatie met een overtuigende 0-6 overwinning! Trainer Jean Pierre ("JP") blonk van trots, terecht! En jawel onze U15P wilden niet onder doen. Op het veld van Hamont boekten zij een overtuigende 3-7 overwinning!

En voetbalminnend Lommel kreeg verderop die zondag nog een serieuze boost... Ons eerste elftal won overtuigend en dik verdiend met 0-5 op het veld van Cercle Brugge! De weg is nog lang, maar we gaan ervoor! We roepen onze jeugdspelers en hun ouders dan ook op om onze jongens nu zaterdag om 17u00 massaal te komen aanmoedigen in de thuiswedstrijd tegen OH Leuven!

Het volgende weekend oogt weer heel interessant met tegenstanders als Hades, Elen, RC Peer, Brustem, Hechtel, Herkenrode...

Veel voetbalplezier!!!


Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be