Een druk, speciaal en dankbaar voetbalweekend!


Het afgelopen weekend werden de laatste competitiewedstrijden gespeeld door onze Elite ploegen. Voor enkele van onze provinciale ploegen stonden er wedstrijden voor het provinciaal kampioenschap op het programma.

Maar beginnen doen we toch met een belangrijke en speciale vermelding voor twee heren die bijzonder veel betekenen voor onze jeugdwerking. Ivan en Jacky zijn al vele jaren binnen onze opleiding actief. Van de scheidsrechters ontvangen en uitbetalen, de ploegen ontvangen en wegwijs maken, rondgaan voor de inkom, materiaal in orde houden, .... en nog véél meer! Op de leeftijd van 78 en 79 jaar willen ze toch een beetje gas terugnemen. Ze zullen nog regelmatig terug te vinden zijn op onze terreinen maar dan als supporter! Onze gehele jeugdopleiding wil beide heren bijzonder hartelijk bedanken voor al de geleverde inspanningen. Bedankt Ivan en Jacky!!!

En er werd ook gevoetbald! Onze U10P werden in Lutlommel verwachten voor drie kwalificatiewedstrijden van het provinciaal kampioenschap. En de jongens van trainer Alain leverden een fantastische prestatie. Termien, Lindelhoeven en Koersel... alle drie moesten ze hun meerdere erkennen in onze jongens. Met dit perfect parcours kwalificeerden ze zich voor de finalewedstrijd over twee weken! Knap gedaan!!! Wij duimen alvast!

Voor onze U13P stond zaterdag hetzelfde provinciaal kampioenschap op het programma maar dan op de velden van Racing Peer. En ook zij deden leverden een sterke prestatie. Helaas bleek Maasland NO net te sterk waardoor zij en niet onze jongens naar de finale mogen... Jammer maar een dikke duim voor deze knappe prestatie! En onze jongens van U13P zijn van vele markten thuis. Maandag gingen een aantal spelers meedoen aan de Spartacus Run te Boom. Met 6km lopen en 19 obstakels gingen ze tot het uiterste! Doe het maar eens na... Proficiat!

Op zaterdag stond voor onze Elite ploegen wedstrijden tegen Antwerp op het programma. En onze ploegen maakten nogmaals duidelijk hun plaats te hebben in het Elite jeugdvoetbal. Zowel onze U13E, U14E, U15E, U16E en U19E wisten hun wedstrijden winnend af te sluiten. Enkel onze U17E moest in het slot nog een gelijkspel toestaan. Ook bij onze jongste leeftijden werd er op los gecombineerd en volgden heel wat doelpunten.

Op maandag stonden dan weer vier inhaalwedstrijden op het programma. De jongens van U13E, U14E, U17E en U19E uit Roeselare maakten de verre verplaatsing richting ons mooie jeugdcomplex. En ook nu toonden onze jongens op het veld dat ze heel wat in hun mars hebben. Het leverde in totaal een mooie 10/12 op!

We kunnen er niet omheen dat ons eerste elftal ondanks een knappe eindronde de degradatie niet kon vermijden. Al blijft het natuurlijk nog afwachten met een uitspraak van het BAS in de zaak Moeskroen en Antwerp. Hoe dan ook blijven wij met onze jeugdopleiding de ingeslagen weg volgen. Onze jeugdspelers zijn het DNA van de club en met hen willen wij op alle niveaus blijven werken aan een mooie toekomst in het voetbal! Wij gaan er alvast voor!

Veel voetbalplezier!


Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be