De start is gemaakt!


Afgelopen weekend zijn onze nationale jeugdploegen begonnen aan hun competitie. Onze regionale jeugdploegen speelden dan weer hun laatste oefenmatchen in aanloop van de competitiestart aankomend weekend.

Onze nationale jeugdploegen kenden een goede en leerrijke voorbereiding waarbij tegenstanders passeerden als KRC Genk, Westerlo, VVV Venlo, Standard, Lierse... Onze regionale ploegen lieten ook meermaals zien heel wat in hun mars te hebben zo werden er heel wat tornooien met eindwinst afgesloten! We keken dus allemaal uit naar de start van de competitie.

Onze spelers van de startopleiding kregen als tegenstrever KSK Heist voorgeschoteld. Onze jongens lieten zien dat ze veel honger naar de bal hebben en combineerden er vlotjes op los. De supporters mochten hun handen vaak tegen elkaar drukken om de mooie doelpunten te vieren!

Onze U13N en U14N keken eveneens de jongens van KSK Heist in de ogen. De jongens van trainer Jurgen en Pieterjan lieten zien dat ze de weg richting doel al vlotjes wisten te vinden. Onze U14 wilde niet achterblijven en wisten ook de drie punten in Lommel te houden.

In de namiddag mochten onze U17N en U19N gastheer spelen voor Patro Eisden. Onze Limburgse buren waren bijzonder gemotiveerd om onze jongens het vuur aan de schenen te leggen. Echter lieten ook onze spelers zich niet onbetuigd en de punten bleven verdiend bij ons. Benieuwd waren we dan ook of onze U15N en U16N de punten konden meegraaien uit Eisden. De spelers van trainer Bart en Hans kweten zich uitstekend van hun taak en haalden de volle buit binnen!

De aankomende week kondigt zich als zeer druk aan. Zo staan er dinsdag en woensdag wedstrijden tegen VVV Venlo en Mönchengladbach op het programma en spelen enkele van onze ploegen een tornooi in Lindelhoeven. In het weekend trappen onze regionale ploegen de competitie op gang. Hierbij enkele leuke derby's tegen Lutlommel, Kattenbos en Kolonie. Voor onze nationale jeugdploegen heten de tegenstrevers Patro Eisden en Dessel Sport. Niet vergeten trouwens... zaterdag worden voorafgaand de wedstrijd Lommel - Oudenaarde onze jeugdploegen aan het grote publiek voorgesteld!

Veel voetbalplezier!


Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be