Terug- en vooruitblik!


Het is weer even tijd om terug te blikken op het voorbije voetbalweekend, maar we kijken ook vooruit want woensdag staat ons jaarlijks Top 8 Tornooi op het programma!

Zaterdagochtend waren het onze U11N en U12N die het derbyweekend met Dessel Sport op gang schoten. Bij onze U11N zagen we twee leuke wedstrijden waarbij beide ploegen wisselend de bovenhand namen en fraaie combinaties op de mat legden. Bij onze U12N toonden de jongens van trainer Martin en Martijn hun technisch vermogen en lieten Dessel bij momenten alle hoeken van het veld zien. Wie hier graag leuke beelden van wil terugzien kan hiervoor terecht op onze facebookpagina.

Op Dessels grondgebied leverden de U13N en U14N een mooie prestatie af. De spelers van trainer Jurgen domineerden de wedstrijd van begin tot einde en legden met duidelijke 1-5 cijfers de thuisploeg over de knie. De U14N moesten na evenwichtige eerste periode gaan rusten met een 1-0 achterstand maar peuzelden na de rust hun tegenstander op. Zo eindigde deze wedstrijd op een mooie 1-4 voor onze jongens.

Zaterdagnamiddag trokken onze U12G op bezoek naar Eksel. En onze toppers blijven indruk maken. Na een wervelende wedstrijd mochten onze jongens een knappe 2-12 overwinning vieren! In Lommel zagen we dan weer leuke wedstrijden bij onze U11G Wit en U12P tegen respectievelijk Hechtel en Helson. De spelers van trainers Michaël, Bart en Marco laten zien dat ze uit het goede hout gesneden zijn en dat levert heel wat voetbalplezier op en naast het veld op.

Ondertussen werkten de U15N en U16N hun thuiswedstrijden af tegen Vigor Wuitens Hamme. Nadat twee weken geleden onze U15N al geen spaander heel lieten van Dender was het nu de beurt aan Hamme. De bal ging vlot van voet tot voet en de tegenstander werd helemaal opgerold... de 10-0 uitslag spreekt boekdelen. Onze U16N kwamen pas in de tweede helft echt onder stom. De jongens van trainer Hans wisten na een 1-1 ruststand de bezoekende doelman nog driemaal te kloppen.

In Hamme was het zaak voor onze U17N en U19N om de lijn van de andere ploegen door te trekken. De wedstrijd tussen de U17 van Hamme en Lommel was zelfs een heuse topper te noemen. De nummer 2 ontving het nummer 1 uit het klassement. Ondanks een vroege rode kaart voor onze ploeg wisten we verdiend en met duidelijke 0-3 cijfers deze wedstrijd naar onze hand te zetten. Ook de ploeg van trainer Job wist de overwinning binnen te halen. Zij hielden eveneens de nul en legden er twee in het lokale mandje.

Zondag kregen de U17P het bezoek van Standard Elen. En de jongens van trainer Gökhan lieten zien dat ze helemaal onder stoom zijn gekomen. Met leuke combinaties en knap uitgespeelde doelpunten stuurden ze de kerels uit Elen met een 6-1 op het scorebord naar huis. Voor onze U15P stond er dit weekend geen competitievoetbal op het programma. Zij speelden een oefenpot tegen Termien. En ook oefenwedstrijden kunnen best leuk zijn... Beide ploegen lieten zien over veel voetballend vermogen te beschikken en vele supporters moesten navragen hoeveel het uiteindelijk geworden was. Het waren de bezoekers die met 5-9 de winst wisten binnen te halen.

Voor onze jongste spelers van de startopleiding stond de trip naar Dessel op het programma. In een positieve sfeer werd er leuk voetbal op de mat gebracht. Onze jongens domineerden de wedstrijden en lieten heel wat leuks zien. En hoe je een overwinning moet vieren!? Kijk ook hiervoor even op onze facebookpagina waar je onze spelers van U8N en hun trainer Jeremy de Lommelse voetballiedjes op jullie loslaten.

Nu woensdag staat op onze jeugdvelden het jaarlijks Top 8 Tornooi op het programma. Onze spelers van U7N, U8N, U9N en U10N spelen samen met hun leeftijdsgenoten van VVV Venlo, KRC Genk, STVV, NEC Nijmegen, KV Mechelen, AS Eupen, Willem II, Beerschot en Westerlo een tornooi waarbij de nadruk ligt op technisch, snel en leuk voetbal in een positieve sfeer. Kom dan zeker een kijkje nemen! Het aankomende weekend zien we onze buren uit Lutlommel op bezoek komen, staan er voor onze nationale jeugdploegen wedstrijden met Oudenaarde op het programma, komen zondag Thes Sport en Lindelhoeven langs... Weer veel leuks om naar uit te kijken!

Oh ja, u heeft toch al ingeschreven voor ons Familie Eetfestijn Buffet!? Veel voetbalplezier!


Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be