Aangepast trainingsprogramma Elite jeugd.We kunnen er momenteel niet om heen, het coronavirus heeft een enorme impact op ons dagelijks leven. En dat is voor ons favoriete spel niet anders. Wij willen dan ook graag benadrukken om de maatregelen goed op te volgen in je dagelijks leven en dus ook binnen het sportieve gebeuren.  Door samen aan hetzelfde zeel te trekken, willen wij een positieve bijdrage leveren aan het verslaan van het virus maar ook mee zorgdragen voor het mentale welzijn van onze spelers in deze periode. 

Daarom geven we graag volgende belangrijke punten nogmaals mee:

-Neem zelf een klein potje handgel mee in je tas/rugzak. Ontsmet je handen bij aankomst en vertrek.  -Ouder dan 12 jaar: draag steeds een mondmasker op ons jeugdcomplex! Enkel op het veld (spelers en trainers) mag het afgezet worden. -Carpool noodzakelijk? Draag een mondmasker! -Kleedkamers en douches blijven gesloten! -De kantine valt onder horeca. Onze kantine zal vanaf maandag gesloten zijn. -Volg de adviezen die het CLB (school) geeft op!

Regionale jeugd: De wedstrijden van onze regionale ploegen gaan voorlopig nog door. Hun trainingsprogramma blijft dan ook ongewijzigd. 


Elite jeugd: Voor onze Elite jeugdploegen is de competitie on hold gezet door de Pro League. De competitie voor onze beloften gaat voorlopig nog door. 

Voor onze Elite jeugdploegen hebben we het programma voor de komende periode lichtjes gewijzigd. 

Beloften:

Behouden hun normaal programma gezien het feit dat de competitie blijft doorgaan.

U18: Maandag: training 18.45u Dinsdag & donderdag: training 17.30u Zaterdag: training 9.30u tot 12.00u Woensdag: valt weg! U16-U15-U14-U13:

Maandag/Dinsdag/Donderdag: training 18.45u

Zaterdag: Training 9.30u tot 12.00u Woensdag: valt weg!

Startopleiding (U7-U8-U9-U10-U11-U12):

Zondag 18 oktober 10.00u: Training U8-U9-U10-U11-U12 (U7 vrij) Verdere programma komende weken:

Maandag/Woensdag/Vrijdag: training normale uren

Zondag: training 10.00u 

Opgelet: de club evalueert dagelijks de situatie. Wijzigingen kunnen steeds plaatsvinden. 

#iedereenLSK

Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be