Coronamaatregelen bij wedstrijden!Heel wat van onze jeugdspelers zijn vol enthousiasme begonnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Het zorgde voor heel wat voetbalplezier op onze mooie Lommelse voetbalvelden. Dit weekend staan ook de eerste wedstrijden voor de deur. Iets waar we allemaal al een hele tijd naar uitkijken. We mogen terug een sportieve strijd op het groene veld uitvechten. Met KRC Genk en Dessel Sport krijgen we meteen leuke tegenstrevers op bezoek. Echter is er nog een strijd die we voeren. Eén die we niet alleen maar allemaal aan het voeren zijn. Eén die we enkel samen kunnen winnen door collectief onze verantwoordelijkheid te nemen. Daarom willen wij u graag praktische info meegeven om de wedstrijden van nu zondag maar ook de daaropvolgende op een veilige manier te kunnen laten plaatsvinden.


Spelers: -Bij ziekteverschijnselen thuisblijven en je afmelden bij de trainer. -De regels i.v.m. het mondkapje zijn verplicht voor onze spelers vanaf U13. -Bij aankomst draag je een mondkapje. -De kleedkamers begeven zich in de Soeverein, parking achterkant Soeverein. -Je betreedt de kleedkamers niet zonder begeleiding van onze club, wij zorgen dat er iemand aan de ingang van de Soeverein aanwezig is. -Je ontsmet je handen bij het binnenkomen van de Soeverein. -Ook in de kleedkamer draag je uw mondmasker bij het aankleden. -Je draagt je mondmasker tot op het veld. Daar mag je uw masker afdoen en steek je in een (afgesloten) plastiek zakje dat jezelf bij hebt. Hierop staat duidelijk je naam en team vermeld. -Spelers die op de bank plaatsnemen tijdens de wedstrijd, zetten hun mondkapje op. -Tijdens de rust zal er niet naar de kleedkamers gegaan worden. -Bij het teruggaan naar de kleedkamers, draagt iedereen zijn mondkapje. -Er wordt NIET gedoucht na de wedstrijd! -Je mag je wel wat afdrogen, maar ook hier hou je het mondkapje op. -Bij het verlaten van de kleedkamers naar de auto, blijft het mondkapje op.


Technische staf: -Bij ziekteverschijnselen thuisblijven! -Coaches en begeleiders dragen vanaf aankomst tot vertrek een mondkapje. -Enkel tijdens de opwarming en wedstrijd mogen de coaches hun mondkapje afzetten. -Het wedstrijdblad wordt online thuis ingevuld zowel door afgevaardigden als scheidsrechters. Wanneer de afgevaardigde nog geen login heeft, graag even contact opnemen met Albert Bergmans. Voorlopig zal de club het nog invullen indien nodig. -Er is geen receptie voor of na de wedstrijd voorzien. -Tijdens de rust gaan we niet naar de kleedkamers!


Ouders en supporters: -Bij ziekteverschijnselen thuisblijven! -Zetten de spelers af op de parking achter de Soeverein. Wees hierbij zeer voorzichtig! -De jeugdkantine zal NIET geopend zijn. -Jullie zijn pas welkom rond het veld vanaf het moment dat de spelers klaarstaan om de wedstrijd af te trappen. -Gebruik enkel de vaste routes om richting het veld te gaan. Betonweg richting kunstgras. Betonweg richting en grindpaden langs de stadsvelden. Dus NIET via het bos of andere paden. -Bij wedstrijden 11v11 vragen wij geen plaats te nemen op de lange zijde waar de dug-outs staan. -Bij de wedstrijden 8v8 en 5v5 vragen wij ook geen plaats te nemen in de zone van spelers en technische staf. -Ouders en supporters zijn verplicht een mondmasker te dragen vanaf het moment dat ze uit de auto stappen tot wanneer ze vertrekken. -Langs de velden vragen wij de afstandsregels te respecteren! -Ouders laten de spelers eerst vertrekken richting kleedkamers na de wedstrijd. Pas wanneer zij veilig zich hebben kunnen verplaatsen richting kleedkamers, mogen ouders zich richting de auto verplaatsen. Hier wachten ze hun spelers op.

Deze regels zijn van toepassing bij onze thuiswedstrijden maar wij vragen deze ook te respecteren op verplaatsing. Wanneer wij specifieke communicatie ontvangen van deze clubs, zullen wij deze ook met jullie delen. Wij danken jullie voor het begrip en vooral voor jullie inzet om deze strijd samen te winnen. Enkel op deze manier kunnen we op een veilige manier onze spelers hun favoriete hobby laten uitoefenen.

#iedereenLSK

Info vanuit KRC Genk voor de wedstrijden in Genk:

https://www.krcgenk-jeugd.be/nl/news/detail/1670/eindelijk-terug-voetbal-1?fbclid=IwAR2ngtmxRyZixpIUlQ3L_umdIKVs5xVapTfru1IPpuZj8blqVMkjxz-Z174

Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be