Update na beslissingen Pro League & Voetbal Vlaanderen!Voetbal Vlaanderen en de Pro League hebben voorbije dagen en uren enkele beslissingen genomen i.v.m. het wel of niet doorgaan van de competitie.


Voor onze jeugdopleiding heeft dit volgende gevolgen:


Elite jeugd:

-Wedstrijden van alle jeugdploegen zijn uitgesteld tot alvast het weekend van 7-8 november. Beslissing vanuit de Pro League! -Wedstrijden van onze beloften en eerste elftal gaan wel door!

-De trainingen van vanavond en morgenavond gaan door volgens de geldende maatregelen (geen kleedkamers, niet douchen,...)! -Voor de startopleiding (U7-U8-U9-U10-U11-U12) volgt mogelijk nog een programma voor nu zondag! Zodra bekend, zal hierover gecommuniceerd worden!

-Onze sportieve cel zit dit weekend samen om het programma van volgende week/weken op te stellen. Hierover volgt dit weekend verdere communicatie!

Regionale jeugd:

Voetbal Vlaanderen heeft beslist dat wedstrijden doorgaan. Dit voor alle jeugdploegen < 18 jaar. 

Kleedkamers/douchen: -Mogen niet gebruikt worden bij zowel trainingen als wedstrijden! Vervoer: -Verplaatsingen met eigen vervoer.  -Indien je u verplaatst via carpool -> draag een mondmasker! -Trainers communiceren met hun spelers het uur van samenkomst. Kledij wedstrijddagen: -Spelers komen in hun uitgangstraining aan. Ze dragen ook al hun voetbalsokken, scheenlappen en voetbalschoenen. Ze hebben ook hun eigen bal bij. -Spelers krijgen bij aankomst op een met de trainer afgesproken plaats hun wedstrijdtenue (trui en broekje). -Spelers doen het wedstrijdtenue aan en steken hun overige spullen in de tas. Deze tas zet je weg in de auto op verplaatsing. Bij thuiswedstrijden kunnen deze op een afgesproken plaats weggezet worden (bv tassen worden door afgevaardigden in een kleedkamer weggezet). Zo kan alles droog blijven. -Na de wedstrijd doen de spelers hun wedstrijdkledij (trui en broekje) uit en doen hun oorspronkelijke kledij terug aan. De truitjes en broekjes worden door de afgevaardigden verzameld en worden op de club zelf uitgewassen.

Copyright © 2016 Lommel SK Jeugd

Jeugdopleiding Lommel SK |  Speelpleinstraat 24  |  3920 Lommel

Tel. (secretariaat ) : +32 / 11 - 816.466  |  ma-vrij : 18h - 21h

gcjeugdzaken@lommelsk.be